Blog

Appetitvækker

Vi (Ove og Peder) vil gerne lige kort fortælle om planerne for vores forårstur, der nu er (næsten) fastsat til 27 maj. og beregnet til at vare en uge.

Vi laver denne gang en tur, hvor vi, som første gang vi fløj i en uge mod nord og øst, har lavet oy-bka om til cargoversion. altså uden bagsæder og med plads til alt tænkeligt grej til en uge i og omkring flyveren, altså ingen hoteller, plejehjem osv osv. ren flyvepladscamping, fru kragsigs gode mad.

Og dermed kontakt til de lokale lufthelte, og deraf følgende sjove stunder, oplevelser.

Meningen er pt, at vi på dag 1 rent faktisk forventer at kunne nå Odessa ved Sortehavet. dag 2 burde byde på en flyvning til burgas i Bulgarien, altså en tur light på 500 km. Dag 3 er det meningen at flyve fra Bulgarien gennem Macedonia til Tirana i Albanien.

Går det efter planen, så vidt, vil vi dag 4 flyve op til Croatien, eller måske over til Verona. Så er vi fremme ved fredag, er vejret til det, krydser vi nok Alperne (for fjerde gang) ellers flyver vi udenom. Vi vil gerne besøge Reutte flyveplads i Østrig, et helt supergodt sted at komme.

Ja, hvem ved, hvis guderne, vejret og bka vil, er vi jo hjemme i Herning igen sidst på lørdagen.

 

Vi skriver dette, fordi at hvis nogen har lyst til sådan en tur, kan vi jo ligeså godt snakke sammen allerede nu. jeg tænker på kort. ferie og den mentale opladning.

Det kan lyde som en voldsom tur, men det er det rent faktisk ikke. Man kan lige frygte lande som Albanien og Bulgarien. men vi har fløjet i en del østlande og har bestemt kun gode erfaringer derfra.

Det gode ved at vide det allerede nu, er simpelthen forventningens glæde

Du er velkommen til at skrive eller ringe.

 

ove goldberg 29453851

peder kragsis 20661350

oglegehuse@hotmail.com

kragsig@compagnet.dk